Tekinbaş'tan Trabzon halkına övgü

  Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı  Prof.Dr.Celal Tekinbaş, "Trabzonumuz imparatorluklara başkentlik yapmış ve her dönemde merkez olmuş bir şehir" dedi. Trabzon insanının çalışkan ve zeki bir girişimci olduğunu belirten Tekinbaş "Bizler halkımızın

Tekinbaş'tan Trabzon halkına övgü
 
 Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı  Prof.Dr.Celal Tekinbaş, "Trabzonumuz imparatorluklara başkentlik yapmış ve her dönemde merkez olmuş bir şehir" dedi.
 
Trabzon insanının çalışkan ve zeki bir girişimci olduğunu belirten Tekinbaş "Bizler halkımızın önünü açar,gerek yatırımlara ön ayak olabilirsek ,tarihte olduğu gibi bundan sonrada ülkemizin iftihar edeceği bir kent olmasının önünde herhangi bir engel olmayacağı kanaatindeyim.Yeter ki iyi bir planlamayla zorunlu ve gerekli yatırımlar yapılsın.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler