Tek tek bedel ödenecek!

Demokrasi nöbetine katılan Büyük Şehir Belediye Başkanı..

Tek tek bedel ödenecek!
Çarşamba ilçesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bunu yapanların hepsi tek tek bedelini ödeyecek” dedi. 
Samsun ilçeleri ve Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz gecesinden buyana devam eden demokrasi nöbetlerine aralıksız katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, dün akşam da önce Çarşamba ilçesindeki nöbete katıldı ve daha sonra da Cumhuriyet Meydanı’na geçerek vatandaşlarla birlikte olmaya devam etti.
Çarşamba Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaşa hitap eden Başkan Yılmaz burada gördüğü manzara karşısında duygulandığını ifade ederek “Çok güzel bir görüntü oluşturmuşsunuz. Çarşamba'ya yakışan da budur. 1960'da, 1980'de de ihtilal oldu ama hiçbirisi 15 Temmuz'daki gibi kahpece değildi. Kalleşçe direk halka yönelik hatta silahlı kuvvetlerimizin içinden silahlı kuvvetlerimizin kendine, polisimize yönelik acımasızca bu milletin aldığı silahlarla ateş eden bir hain saldırı oldu. Bunun adına ihtilal bile denmez. Başka kahpece bir saldırı oldu. Bunu yapanların hepsi tek tek bedelini ödeyecek” diye konuştu.
Yatsı namazlarının da Çarşamba Meydanı'nda toplu bir şekilde kılındığını öğrendiğini dile getiren Başkan Yılmaz şöyle konuştu: “Bu görüntüler Mekke, Medine'de ki görüntülere dönüştü. Yüreğim huzurla doldu. Rabbim bu millete 15 Temmuz gecesi gibi bir hain saldırıyı bir daha yaşatmasın. Zaten bir daha asla cesaret edeceklerini sanmıyorum. Çünkü millet olarak onlara o haşin geceden itibaren meydanlarda durarak gereken dersi verdik. İçimize nifak tohumu sokarak ülkemizin 2023 hedeflerine doğru ilerlemesini durdurmak isteyenler asla emellerine ulaşamayacaktır. Hain FETÖ örgütünün arkasındaki o üst akıllar büyümüş Türkiye'ye dokunmaya artık cesaret edemeyecekler.”
Demokrasi nöbetine Vali İbrahim Şahin ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler