Tecavüze uğradı, iftira attı sonra ise...

 Yaklaşık iki yıl önce bir akrabası tarafından tecavüze uğrayan henüz 16 yaşındaki B.Y., tehditle bir başkasının ismini verdi. Kendisine iftira atılan A.E. ise 2 yıl hapis yattı.Kızının bir başkasına iftira attığını 2 yıl sonra öğrenen baba Ercan Yılmaz i

Tecavüze uğradı, iftira attı sonra ise...

 Yaklaşık iki yıl önce bir akrabası tarafından tecavüze uğrayan henüz 16 yaşındaki B.Y., tehditle bir başkasının ismini verdi. Kendisine iftira atılan A.E. ise 2 yıl hapis yattı.

Kızının bir başkasına iftira attığını 2 yıl sonra öğrenen baba Ercan Yılmaz ise gerçek suçlunun cezasını çekmesi için hukuk mücadelesi başlattı. Giresun’un Güce ilçesinde yaşayan Ercan Yılmaz “Kızım iki yıl önce eşimin akrabası H.G. tarafından bıçak zoruyla tecavüze uğramış. Daha sonrada hiç suçu olmayan Ercan Yılmaz’ın ismi verilerek tutuklandı. İki yıl hapis cezası çekti. Ancak ben asıl tecavüzcünün ise eşimin akrabası olan H.G olduğunu öğrendim. Kızımda tehditten dolayı korktuğu için başkasının ismini verdiğini söyledi. Suç duyurusunda bulunduk.Fakat mahkeme iftira atılanı 2 yıl tutuklarken, asıl suçluyu ise delil yetersizliğinden serbest bıraktı.Ben ise hukuk mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

Tecavüz mağduru B.Y ise yaşadıklarını söyle anlattı. “Okuldan geliyordum. Boğazıma bıçak dayayarak tecavüz etti. Daha sonrada yine tehditle başkasının ismini söylememi istedi. Bende öyle yaptım. Ancak daha sonra aileme gerçeği söyledim. Babam da ben de gerçek suçlunun cezasını çekmesini istiyorum” diye konuştu.

20131230aw000651_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel