TDF'nin Zigana kış eğitim kampı

Zigana dağında düzenlenecek olan kış temel eğitim kampı için Türkiye’nin 81 ilinden Gümüşhane’ye gelen yüzlerce sporcu Atatürk Anıtına çelenk sunarak kamp programını resmen başlattı.  Şehre dün akşam saatlerinde gelerek konaklayan ve sabah saatlerinde şeh

TDF'nin Zigana kış eğitim kampı
Zigana dağında düzenlenecek olan kış temel eğitim kampı için Türkiye’nin 81 ilinden Gümüşhane’ye gelen yüzlerce sporcu Atatürk Anıtına çelenk sunarak kamp programını resmen başlattı. 
 
Şehre dün akşam saatlerinde gelerek konaklayan ve sabah saatlerinde şehre gelen yüzlerce sporcu sırt çantaları ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına kadar yürüdü.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi ve Kamp Yöneticisi Korkut Güven’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından yüzlerce sporcu saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudu.
 
Vali Yardımcısı Vekili ve Torul Kaymakamı Recai Karal, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Türkiye Dağcılık Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi ve Kamp Yöneticisi Korkut Güven, Gümüşhane Dağcılık İl Temsilcisi Yılmaz Şahin, Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) Başkanı Mustafa Akbulut ve sporcuların katıldığı etkinlikte daha sonra sporcular alışveriş yaptıktan sonra araçlara binerek Zigana dağındaki kamp alanına hareket etti.
 
Programın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkiye Dağcılık Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi ve Kamp Yöneticisi Korkut Güven, Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarında yer alan Zigana Dağında 25-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek kış temel eğitim kampını resmen başlattıklarını söyledi.
 
Yaklaşık 100 civarında sporcuyla birlikte çadır kamplı etkinlikte Zigana dağında kış temel eğitimi çalışmaları yapacaklarını kaydeden Güven, “Çadır kamplı olacak bu etkinliğimizde kış koşullarında barınma ve tırmanış teknik çalışmaları gerçekleştirilecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel