TBMM'den Trabzon'a kutlama

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, yiğitlik ve cesaretleriyle düşmana karşı kahramanca direnen Trabzonluların, Milli Mücadele'ye büyük güç verdiğini kaydetti.Şahin, yayımladığı mesajda, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.Mehmet

TBMM'den Trabzon'a kutlama

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, yiğitlik ve cesaretleriyle düşmana karşı kahramanca direnen Trabzonluların, Milli Mücadele'ye büyük güç verdiğini kaydetti.

Şahin, yayımladığı mesajda, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

Mehmet Ali Şahin, Kurtuluş Savaşı'nda tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan milletin, büyük bir özveri örneği sergilediğini, çetin bir mücadelenin sonunda bağımsızlığına kavuştuğunu belirtti.

Bu mücadele içerisinde ülkenin birlik, bütünlüğü için savaşan Trabzonluların vatan sevgisi ve özgürlük tutkusunun tarihe geçtiğini vurgulayan Şahin, ''Yiğitlik ve cesaretleriyle düşmana karşı kahramanca direnen Trabzonlular, Milli Mücadelemize büyük güç vermişlerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel