TBMM Kızılcık'ın evine geldi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyelerini ilimize yaptıkları ziyaret ve incelemeler çerçevesinde Valilik Konutu’nda ağırladı.AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman

TBMM Kızılcık'ın evine geldi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyelerini ilimize yaptıkları ziyaret ve incelemeler çerçevesinde Valilik Konutu’nda ağırladı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman Kotan, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ve MHP İzmir Milletvekili Şenol Bal’dan oluşan Komisyon üyeleri beraberinde Komisyon Uzmanları Gökalp İzmir ve Ayşegül Fazlıoğlu Konut’da Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ın misafiri olup konutta yemek yediler.

Vali Dr. Recep Kızılcık misafirlerine Trabzon’un tarihi, ekonomisi, kültürü ve turizmi hakkında bilgi verirken eşi Sema Kızılcık da Valilik Konutunun tarihi geçmişi hakkında bilgi verdi. Bayan Kızılcık misafirlerini evinde ağırlamaktan çok mutlu olduğunu belirtmesi üzerine konuklar da bu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler