Taze balık isteyen kayıkçılara koşuyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde taze balık almak isteyenler sabah saatlerinde limana giderek balıkçı kayıklarından alışveriş yapıyorlar. Her gün sabahın ilk ışıklarında denize açılan kayıkçılar tuttukları taze balıkları vatandaşlara ulaştırma adına büyük çaba gö

Taze balık isteyen kayıkçılara koşuyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde taze balık almak isteyenler sabah saatlerinde limana giderek balıkçı kayıklarından alışveriş yapıyorlar. 

Her gün sabahın ilk ışıklarında denize açılan kayıkçılar tuttukları taze balıkları vatandaşlara ulaştırma adına büyük çaba gösteriyorlar. Balık bolluğundan memnun olan balıkçılar, bu işi birçok kişinin yapması nedeniyle fiyatların düşün olduğunu belirttiler. Balıkçılar, “Bizim işimiz sabır gerektiren bir iş. Gece açılıp ağlarımızı seriyoruz. Sabah ise daha gün doğmadan denize açılıp ağlarımızı topluyoruz. Vatandaşlarımız bizim sayemizde taze balık yiyorlar. Bu dönemde istavrit ağırlıkta çıkıyor. Fiyatları ise ucuz tutuyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel