Tayyar'dan servislerle ilgili açıklama

 Trabzon Servis Araçları Odası Başkanı Tayyar Demir, belediye sınırları içerisinde 235 araçla, güvenli ve düzenli bir şekilde hizmet verdiklerini söyledi. Demir, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzon Belediye Başkanı Or

Tayyar'dan servislerle ilgili açıklama

 

Trabzon Servis Araçları Odası Başkanı Tayyar Demir, belediye sınırları içerisinde 235 araçla, güvenli ve düzenli bir şekilde hizmet verdiklerini söyledi.
 
Demir, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, servis yapan araçlara yönelik bir yönetmelik çıkarttığını belirterek, "Belediye Başkanımız, servis taşımacılığındaki karışıklığa son noktayı koymuş olup, servis şöförlerini bir çatı altında toplamıştır" dedi.
 
Belediye sınırları içerisinde 235 araçla, güvenli ve düzenli bir şekilde hizmet verdiklerini ifade eden Demir, "Velilerimiz müşterek olsunlar, dışarda kalan çocuğumuz yoktur. Hizmet alamayan velilerimiz odamızı arayıp yardım alabilirler. Araç yeterli olmadığı durumlarda altyapımız hazırdır. Gerekli birimlerle görüşerek çözüm üretiriz" diye konuştu.
 
Demir, korsan servis araçlarına da dikkati çekerek, "Günden güne çoğalan araçlar var. Bunun bir an önce önüne geçip, farklı plaka talebimizi görüşüp karara bağlanmasını Belediye Başkanımızdan arzu etmekteyiz" dedi.
 
Emniyete gerekli bilgileri aktarmış olup, kanunun uygulanmasını talep ettiklerini vurgulayan Demir, şunları kaydetti:
 
"Yeni çıkan ve halk arasında Korsan Yasası olan 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ek 2. maddesinde değişiklik olduğunu, araçların 60 gün trafikten men edileceğini 6 bin liraya varan cezaların olduğunu okul açılmadan önce yaptığımız toplantılarda anlattık. Gereğinin yapılacağına inancımız tamdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel