Tartışma kanlı bitti

Samsun'un Havza ilçesinde hayvan otlatırken tartıştığı kişilerce başına taşla vurulan 73 yaşındaki yaşlı adam öldü. Olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Çelikalan köyü Bohça Armut mevkisinde hayvan otlatan Muammer Yıldırım (73), da

Tartışma kanlı bitti

Samsun'un Havza ilçesinde hayvan otlatırken tartıştığı kişilerce başına taşla vurulan 73 yaşındaki yaşlı adam öldü. Olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çelikalan köyü Bohça Armut mevkisinde hayvan otlatan Muammer Yıldırım (73), daha önceden aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan S.A, N.A. ve D.A ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine S.A, N.A. ve D.A, Yıldırım'a taşlarla vurmaya başladı. Yaşlı adam, başına aldığı darbeler nedeniyle olay yerinde öldü.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından Yıldırım'ın cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Olayla ilgili S.A, N.A. ve D.A. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel