"Tarih bizi göreve çağırıyor!"

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, 15 Mayıs günü Ankara’da gerçekleştirilecek büyük miting öncesi bir açıklama yaptı.“Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı 19 odanın Yönetim Kurulu Başkanı, başta mühendis, mimar ve şehi

"Tarih bizi göreve çağırıyor!"

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, 15 Mayıs günü Ankara’da gerçekleştirilecek büyük miting öncesi bir açıklama yaptı.

“Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı 19 odanın Yönetim Kurulu Başkanı, başta mühendis, mimar ve şehir plancılarının haklarını ve meslek onurunu savunmak; eşitlik, özgürlük, bağımsızlık, demokrasi, bir arada yaşama taleplerimizi ve ülkemizin geleceğine yönelik sözlerimizi topluca ifade etmek üzere Ankara‘da TMMOB Mitingi yapma kararı aldı” diyen Bülbül “Öyle inanıyoruz ki, meslektaşlarımız arasında birlik-beraberlik ve dayanışma sürdüğü müddetçe, önümüzdeki yıllarda şubemiz tüm temsilcikleriyle birlikte daha da gelişip güçlenecektir. Bundan da en fazla üyelerimiz, hemşerilerimiz ve ülkemizin kazançlı çıkacağına inancımız tamdır” diye konuştu. Bülbül, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Tarih bizi göreve çağırmaktadır. Örgütümüz bir yandan emek ve meslek örgütleriyle olumlu ilişkilerini geliştirip merkezi ve yerel düzeylerde mücadele çizgisini sürdürürken, kendi bağımsız çizgisi içinde, toplumsal muhalefetin önemli bir gücü olduğunu göstermeli; meslek-meslektaş-ülke-kamu-halk yararı bütünlüğünde, yaşamın tüm alanlarını kapsayan tepkileri ve istemlerini birlik ruhuyla haykırmalıdır. Mevcut konjonktür buna çok uygundur. 15 Mayıs 2011 Pazar günü Ankara‘da hep birlikte gerçekleştireceğimiz TMMOB Mitingine katılıp bizlere destek olacağınıza güvenimiz sonsuzdur.”

Mitinge katılmak isteyenlerin şubelerine başvurmalarını isteyen Bülbül, miting için Ankara’ya otobüs kaldırılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel