Tapu Müdürünü 'amir' dolandırdı!

Rize'nin Çayeli İlçe Tapu Müdürü Muzaffer Civelek, kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.Alınan bilgiye göre, Muzaffer Civelek'i (48) telefon ile arayıp kendisini Çayeli İlçe Emniyet Müdürü olara

Tapu Müdürünü 'amir' dolandırdı!

Rize'nin Çayeli İlçe Tapu Müdürü Muzaffer Civelek, kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Civelek'i (48) telefon ile arayıp kendisini Çayeli İlçe Emniyet Müdürü olarak tanıtan S.K, Civelek'in kullandığı telefondan polislere hakaret edildiğini ve hesaplarından da para çekildiğini, bu sebeple vereceği hesaba para aktarması gerektiğini söyledi. Civelek de doğum yeri olan Trabzon'a gelerek buradaki bir banka şubesinden S.K'nın verdiği hesaba 14 bin lira aktardı.

Paranın aktarılması sonrası S.K'nın yeniden arayarak 30 bin lira daha istemesi üzerine durumdan şüphelenen Civelek, olayı anlattığı bankanın özel güvenlik görevlisinin uyarısı üzerine dolandırıldığını anladı.

Civelek, polis merkezine giderek kendisini dolandırdığını iddia ettiği S.K'dan şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel