Tanjantta ve Maraş'ta polis affetmiyor

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da her yıl inanılmaz derecede artan araç sayısı trafikte sorun olmaya başladı.Meydan civarında otoparklara araçlarını çekmek istemeyen ve kaldırım üstlerine çeken sürücülerin defalarca uyarılmasına rağmen ikazlara aldırış e

Tanjantta ve Maraş'ta polis affetmiyor

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da her yıl inanılmaz derecede artan araç sayısı trafikte sorun olmaya başladı.

Meydan civarında otoparklara araçlarını çekmek istemeyen ve kaldırım üstlerine çeken sürücülerin defalarca uyarılmasına rağmen ikazlara aldırış etmemeleri hem Trabzon Büyükşehir Belediye ekiplerini hem de trafik polislerini çileden çıkardı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının gündeme gelmesinin ardından denetimlerini sıkılaştırdı. Maraş caddesinden ve Tanjantta kaldırım üstlerine ve park yasağı olan yerlere araçlarını çeken sürüclere anında cezayı kesiyor bununla da kalmayıp araçlarını çekiciyle kaldırtıyorlar.

Öte yandan Maraş caddesiyle ilgili yakında Elektronik Denetim Sistemi (EDS) devreye girecek. Böylece kamerada usulsüz park eden araçların plakaları fotoğraflanıp plaka sahibinin adresine cezası gönderilecek ayrıca park yasağı olmayan yerlere ya da yol kenarlarına çekilen araçların 3 dakikadan fazlasına yine kamerada tespit edilip cezası evine gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel