Tanjant'a Fatih de eklendi!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fatih Mahallesi’nin Tanjant Yolu’na bağlanması için yapılan çalışmalara bugün bizzat katılarak başlattı.Başkan Gümrükçüoğlu göreve seçilirken verdiği sözlerden birini daha gerçekleştirmenin sevincini

Tanjant'a Fatih de eklendi!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fatih Mahallesi’nin Tanjant Yolu’na bağlanması için yapılan çalışmalara bugün bizzat katılarak başlattı.

Başkan Gümrükçüoğlu göreve seçilirken verdiği sözlerden birini daha gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını belirterek ‘söz verdiğimiz gibi’ sloganıyla hareket ederek vaatleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Fatih Mahallesi’ni Tanjant Yolu’na bağlayacak yol güzergahında bulunan arsalardan 2 bin 322 metre kare alanı 2 milyon 900 bin TL’ye istimlak için ön anlaşma yaptıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, 15 metre genişliğinde olacak yolun yapımına başladıklarını belirtti.

Başkan Yardımcıları ile birlikte yolun yapımını başlatan Başkan Gümrükçüoğlu, 2009 yerel seçimler öncesi yaptıkları ziyarette Fatih Mahallesi’nin Tanjant’a bağlanmasının bir büyük sorun olarak önlerini koyulduğunu hatırlatarak, “Bakanımız Faruk Nafiz Özak ile birlikte bu yolu ‘2014’e kadar hizmet dönemimiz içerisinde yapıp bitirmiş olacağız’ diye söz vermiştik. Bugün ‘söz verdiğimiz gibi’ sloganıyla hareket eden bizler vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. 2 bin 931 metre kare kamulaştırmanın ön anlaşmasını yaptık. 2 milyon 900 bin TL bedeli olduğunu öngördüğümüz ilk anlaşmanın sonrasında yolumuzun yapımını başlatıyoruz. Artık Fatih Mahallemiz Tanjant Yolu ile buluşturuluyor. Bütün mesai arkadaşlarımla birlikte Trabzon’u ileriye taşımak ve gelecek kuşaklara bir dünya kenti olarak hediye edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Trabzon çok daha büyüklerine ve iyi hizmetlere layıktır” dedi.

Öte yandan Fatih mahallesi sakinleri de yollarına kavuşacak olmasından dolayı oldukça sevinçli olduklarını ifade ettiler

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel