Tanjant köprüsüne kadın eli!

Trabzon’da 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 14 ülkeden kadın ressamların katılacağı 4. Uluslararası Resim Festivali’nde Tanjant Köprüsü resimlerle süslenecek.Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst beraberindeki dernek üyeleri ile

Tanjant köprüsüne kadın eli!

Trabzon’da 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 14 ülkeden kadın ressamların katılacağı 4. Uluslararası Resim Festivali’nde Tanjant Köprüsü resimlerle süslenecek.

Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst beraberindeki dernek üyeleri ile yaptığı açıklamada, 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan 4. Uluslararası Resim Festivali’nde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde “Doğadan Sanata” adlı bir proje tanıtım etkinliği düzenleyeceklerini söyledi. Üst, festival kapsamında Tanjant Köprüsü’nün ayaklarına yapacakları resimler için Trabzon’dan gerekli izinleri aldıklarını ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan da minibüsçülerle ilgili izin almak istediklerini dile getiren Üst, “Oradaki o görünümün güzelleşmesi için çalışma başlattık. Bu çalışmamıza da 14 ülkeden kadınlar fırçalarıyla destek olacaklar” dedi.

Yapılan çalışmalara “Bu duvardaki resimler 4. Uluslararası Resim Festivali’nde Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği’nin misafiri olarak gelen 14 ülkenin katılımıyla yapılmıştır” şeklinde küçük birer plaket asılacağını belirten Üst, kendilerine destek veren Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak başta olmak üzere, birlikte Avrupa Birliği projesi yaptıkları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na, belediye, kamu kuruluşları ve iş adamlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel