Talihsiz adam balta ile öldürülüp ahıra gömüldü

74 yaşındaki adamın cesedi evinin ahırında baltayla öldürülüp gömülü halde bulundu. Talihsiz adamın oğlu aranıyor.

Talihsiz adam balta ile öldürülüp ahıra gömüldü

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde 74 yaşındaki  Kazım İnce, balta darbeleri ile öldürülüp evin ahırına gömüldü. Jandarma olayla ilgili şüpheli olarak uzun süredir kendisinden haber alınamayan oğlu Serkan İnce'yi arıyor.

Olay Samsun'un Yakakent İlçesi Dikencik Mahallesi'nde meydana geldi.Babaları Kazım İnce ve birlikte yaşadığı diğer kardeşleri Serkan İnce'den haber alamayan çocukları oturduklare eve geldiler. Ahırda kazı yapıldığını farkeden çocukları durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları kazıda Kazım İnce'nin balta ile öldürüldüğü belirlenen cesedine ulaştı. İnce`nin cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

KAYIP EVLAT ŞÜPHELİ OLARAK ARANIYOR

Olayla ilgili sornuşturma başlatan jandarma, babası Kazım İnce ile birlikte oturan oğlu Serkan İnce'ye ulaşamadı. Babasını balta ile öldürüp ahıra gömdüğü sanılan Serkan İnce'nin olayın şüphelisi olarak arandığı belirtildi.

Talihsiz adam balta ile öldürülüp ahıra gömüldü


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel