Tabzon'dan 28 şubat açıklaması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 28 Şubat Post Modern Darbesinin 18. yıl dönümünde yazılı açıklama yaptı. 28 Şubat 1997 yılında seçilmiş bir hükümete post modern darbe yapıldığını ifade eden Başkan Revi, “Bugün yakın tarihimize kara bir leke olara

Tabzon'dan 28 şubat açıklaması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 28 Şubat Post Modern Darbesinin 18. yıl dönümünde yazılı açıklama yaptı. 28 Şubat 1997 yılında seçilmiş bir hükümete post modern darbe yapıldığını ifade eden Başkan Revi, “Bugün yakın tarihimize kara bir leke olarak kazınan 28 Şubat post modern darbesinin 18. yıl dönümünü yaşıyoruz. Milletin iradesiyle seçilen hükümeti zorla alaşağı etmeye çalışanlar, memur kardeşlerimize zulüm uygulayıp imam hatipleri yok etmek için çaba gösterirken başörtülü kardeşlerimize de tabiri caizse işkence yaptılar.” dedi.

BİN YIL SÜRECEK DEDİLER 10 YIL SÜRMEDİ

Post modern darbeyi yapan zihniyetin milletin kutsallarına saygı göstermediğini belirten Başkan Revi, “Başörtülü kardeşlerimizin meslek sahibi olmasını engellemeye çalışanların oyunları milletimizin tokadıyla bozuldu. Özgürlüğü sadece kendilerine reva gören bu zihniyet yaptıkları darbenin etkisinin bin yıl süreceğini hayal ettiler fakat 10 yıl dahi sürmedi. Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için muhtar dahi olamaz dediler. Milletimizin iradesi Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan yaptı ve sonra Cumhurbaşkanı yaptı.” şeklinde konuştu.

28 ŞUBAT VE 17 ARALIK AYNI ZİHNİYETİN TEŞEBBÜSÜ

Paralel yapının 28 Şubat sürecinde darbecilere hoşgörüyle davrandığının altını çizen Başkan Revi konuşmasına şöyle devam etti: “Milletin iradesine ve memleketimize ihanet edenler dün olduğu gibi bugünde dış güçlerin desteğiyle oyunlar ve tuzaklar kurdu. 28 Şubat ve 17 Aralık aynı zihniyetin ürünüdür. Pensilvanya’daki şahsiyette 28 Şubat’ın sorumluları gibi ülkesini hançerlemeye çalışıyor. Bu tuzakları Allah’ın izni ve milletimizin de desteğiyle bozmaya devam ediyoruz. Milletimiz ihanetleri unutmadı ve unutmayacaktır.”

MİLLETİMİZ SANDIK BAŞINDA HESABINI SORUYOR

Başkan Revi açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Allah’a şükürler olsun 28 Şubat’ın izleri geri dönülmemek üzere partimizin iktidarlığında tek tek silinmiştir. Artık ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye’ ve her anlamda ‘Büyüyen Türkiye’ diyoruz ve yolumuza durmadan milletimizin desteğiyle devam ediyoruz. 27 Mayıs’ın, 12 Eylül’ün ve 28 Şubat’ın hesabını soran milletimiz 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinin de hesabını 7 Haziran’da sandık başında soracak ve vatanına ihanet edenleri tarihe gömecektir. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun. ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler