Tabipler odasından Gümrükçüoğlu'na ziyaret

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.  Başkan Gümrükçüoğu, ziyarette yaptığı konuşmada, sa

Tabipler odasından Gümrükçüoğlu'na ziyaret

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. 
 
Başkan Gümrükçüoğu, ziyarette yaptığı konuşmada, sağlık hizmetinin en kutsal mesleklerden biri olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
 
“Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer sağlık çalışanlarımız vatandaşın sağlığı için gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. Toplum olarak canlarımızı emanet ettiğimiz doktorların yeri her zaman başımızın üstündedir. Belediye olarak onların rahat ve güven içerisinde çalışabilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Trabzon halkının da doktorlarına en iyi şekilde sahip çıktığına inancım tamdır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, sağlık, huzur ve güven içerisinde mesleklerini icra etmelerini temenni ederim.”
 
Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan ise, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Trabzon’un için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
 
“Sayın Belediye Başkanımız uzun yıllardır tanıdığım ve çalışmalarını takdir ettiğim bir meslektaşımdır. Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla sağlık alanında önemli yeniliklere imza attı. Müsteşarlık görevinde göstermiş olduğu başarıyı Trabzon Belediye Başkanlığı görevinde de devam ettirmektedir. 
 
Müsteşarlığı döneminde Trabzon kenti için sağlık alanında yapmış olduğu önemli katkılara Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümleri, alt yapı üst yapı çalışmalarını, sosyal ve kültürel projeleri de ekledi. Sayın Başkanımıza hem Trabzon’a yaptığı katkılardan ötürü hem de bizleri kabul etme nezaketini gösterdiği için teşekkürlerimi arz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel