Tabakhane Köprüsü'nde tamir

Çalışma nedeni ile köprünün bulunduğu kısımdaki Ortahisar mahallesinde trafik kesilirken, çalışmaların 2 gün daha süreceği ifade ediliyor. Yaklaşık 1 asırlık olduğu öğrenilen korkuluklar yerini yenilerine bırakırken, korkulukların da boylarının eskilere g

Tabakhane Köprüsü'nde tamir

Çalışma nedeni ile köprünün bulunduğu kısımdaki Ortahisar mahallesinde trafik kesilirken, çalışmaların 2 gün daha süreceği ifade ediliyor. Yaklaşık 1 asırlık olduğu öğrenilen korkuluklar yerini yenilerine bırakırken, korkulukların da boylarının eskilere göre daha yüksek olduğu gözleniyor.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, eski korkulukların çürümeye yüz tuttuğu için değiştirilmesine ihtiyaç duyduklarını ifade ederken, çevredeki vatandaşlar ise 5 yıldır değiştirilmeyen korkulukların 5 günde değiştirilmeye çalışıldığını ve seçim öncesi korkulukların yenilenmesinin manidar olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel