Tabakhane dönüşüyor

685 binanın yıkılacağı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında şimdiye kadar iki bin 50 bina sahibi ile anlaşmaya varılırken hak sahiplerine yaklaşık 27 milyon TL ödeme yapıldı. Belediye ekipleri, kamulaştırma çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğü T

Tabakhane dönüşüyor

685 binanın yıkılacağı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında şimdiye kadar iki bin 50 bina sahibi ile anlaşmaya varılırken hak sahiplerine yaklaşık 27 milyon TL ödeme yapıldı. Belediye ekipleri, kamulaştırma çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğü Tabakhane’de boşaltılan evlerin yıkımına başladı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Tabakhanede yıkımların başladığını belirterek, “ Zağnos Vadisi’yle birlikte kentin adeta hava koridorlarından bir diğeri olan Tabakhane Vadisi’nde kamulaştırdığımız binaların yıkımına başladık. Sahile kadar inecek Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm projesiyle birlikte Trabzon yeni bir yaşam alanı kazanacak. Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Trabzon’a hayırlı olsun” ifadelerin kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler