Survivor’un Karadeniz versiyonu!

Amerika orijinli Survivor yarışması oluyor da, neden 'LAZvivor' yarışması olmasın! 'Hayatta kalan' anlamına gelen Survivor iki grubun bir adada zor şartlar altında yarışmalarına konu oluyor.Anadolubank, Türkiye'de Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve ye

Survivor’un Karadeniz versiyonu!

Amerika orijinli Survivor yarışması oluyor da, neden 'LAZvivor' yarışması olmasın! 'Hayatta kalan' anlamına gelen Survivor iki grubun bir adada zor şartlar altında yarışmalarına konu oluyor.

Anadolubank, Türkiye'de Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği bu yarışma programından esinlenerek Karadeniz versiyonunu geliştirdi. Nasıl mı? Anadolubank Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, popüler yarışma kültürlerinden yararlanarak çalışanları motive etmek için projeler hayata geçirdiklerini, bunlardan sonuncusunun yöresel Survivor. olduğunu söyledi.

Survivor'ın, Anadolubank versiyonu LAZvivor'da banka çalışanları yörenin doğal koşullarında yarışacak. Bankanın Küçük İşletme, Perakende ve tarım pazarlamacılarının katılacağı etkinlikte takım ve yarışmacı isimleri ise oldukça ilginç. Yöreyi karikatürize eden 'Kilçuk kafa, Celupta cidemeyenler, Temel Roubini, Black Lahana ve Ayder'in hamsileri' gibi isimlerden oluşuyor. Eylül ayında Karadeniz'de Sümela, Ayder Yaylası, Fırtına Vadisi, Çamlıhemşin ve Uzungöl bölgesinde gerçekleştirilecek LAZvivor'ın içeriğinde ise yok yok... 

1.20120802092933.jpg

 

TRABZON EKMEĞİ YOĞURUP PİŞİRECEK

LAZVIVOR'da banka çalışanları muhlama ve tereyağı yapacak. Süt sağıp Trabzon ekmeği yoğurup pişirecek. Hamsi tutup çay toplayacak. FormuLAZ denilen hız ve aksiyonun iç içe yaşandığı dağda bayırda arabalarla yarışma etabı da var. LAZvivor, bununla bitmiyor. Yarışmanın son etabı ise horon tepme. Horon tepmeyi başarıyla oynayan LAZvivor'ı tamamlamış olacak.

 

BU İŞİN 'NİRVANASI'...

ATAKAN, bu yarışmanın herhangi bir parasal ödülü olmadığını, amacın hem günlük iş stresinden uzaklaşmak hem de kültürel bir etkinlik olduğunu vurgulayarak şunları ekliyor: 'Anadolubank'ın 'Biz olmamız bana bağlı' adı altında iç motivasyona yönelik bir felsefesi var. İnsana değer verdiğiniz sürece başarıyı yakalıyorsunuz. Kurumlar büyüdükçe insanların etkileri azalmaya başlıyor. Dış iletişim para kazandırıyor, müşteriyi içeriye getiriyor. İç iletişim içeriye gelen müşteriye memnuniyet verecek hizmeti içerde sağlıyor. Bunu fark ettik. Anadolubank olarak bu konuda çok aktifiz. Banka olarak iletişime kapalıyız dışa pek yaymıyoruz ama ilk defa bu konuda size konuşuyoruz. LAZvivor Nirvana'sı olacak bu işin.'

 

EGEVIVOR-GAPVIVOR SIRADA

LAZVIVOR'a tarım bankacılığı, bireysel ve işletme bankacılığı ekibinden 40 , genel müdürlük ekibinden ise 10, toplam 50 kişinin katılacağını anlatan Atakan, bu etkinlikleri sırasıyla GAPvivor, EGEvivor, ÇUKUROvivor ve TRAKvivor'ın izleyeceğini belirtiyor. Anadolubank, etkinlik sonrası tüm macerayı film haline getirerek çalışanlarına önemli bir hatıra hediyesi sunacak.

 

ASLINDA KARADENİZ'E KEŞFE GİDİYORUZ

Anadolubank şubeleşme potikası olarak ağırlıklı İstanbul ve Ege tarafında yoğunlaşmış. Atakan, Karadeniz'de Samsun, Trabzon ve Karadeniz Ereğli dışında fazla şubelerinin olmadığnı vurgulayarak bölgeye uzak olduklarını itiraf ediyor. Akdeniz'de Mersin, Antalya, Fethiye, Adana ve Antakya şubelerinin bulunduğunu anlatan Atakan, 'Karadeniz daha az temsil edildiğimiz bir yer. 'LAZzvivor' ile bir anlamda Karadeniz'e keşfe gidiyoruz' diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel