Sürücüsü olmayan trafik kazası!

 Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kullanılamaz hale geldi. Yolda yaklaşık 30 metre fren izi olduğu görülürken, aracın sürücüsü kayıplara karıştı.Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Gümüşhane-Trabzon karayolu Hürriyet Cad

Sürücüsü olmayan trafik kazası!

 

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kullanılamaz hale geldi. Yolda yaklaşık 30 metre fren izi olduğu görülürken, aracın sürücüsü kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Gümüşhane-Trabzon karayolu Hürriyet Caddesi karşısındaki geçişte meydana gelen kazada, Trabzon istikametine giden ve sürücüsü kayıplara karışan 29 AE 495 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce yol kenarında bulunan işyerinin önündeki kamyona ardından da elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonun önünde maddi hasar meydana gelirken, aracın çarptığı beton elektrik direğinde bulunan sokak lambası da yere düştü. Aracın süratli olduğu, aracın sürücüsünün de kazanın ardından yaralı vaziyette kaçtığı öne sürüldü.

 

30 METRE FREN İZİ

Bölgeyi gören güvenlik kamerası kayıtlarında, kaza yapan otomobilin hızlı olduğu gözlenirken, kaza sırasında yine hızlı şekilde beyaz bir aracın geçtiği ve araçların yarıştığı iddia edildi. Kazanın ardından yapılan incelemede ise, karayolunda kaza yapan araca ait yaklaşık 30 metre lastik izinin bulunduğu belirlendi.

Kazanın ardından Erzurum-Trabzon karayolunun Gümüşhane geçişi bir süre trafiğe kapatılırken, kaza yapan aracın çekici marifetiyle kaldırılması ve belediye itfaiye ekiplerinin olay yerini temizlemesinin ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel