Sürücüler Rize-Pazar yoluna dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40'ıncı kilometreleri arasında (Yaylasöğüt ve Yörüko

Sürücüler Rize-Pazar yoluna dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40'ıncı kilometreleri arasında (Yaylasöğüt ve Yörükoğlu köyleri arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Rize-Pazar yolunun 43'üncü kilometresindeki Çayeli tünellerinde haberleşme ekipmanlarının yenileme çalışmaları nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında ulaşım her iki yönde tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Dursunbey-Balıkesir yolunun 29-30. kilometreleri arasında (Eyüpbükü mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel