Sürmen'in dur durağı yok

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Sürmen, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığıının belirlemiş olduğu program dahilinde ilçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı, Sürmene, Araklı, Hayrat, Çaykara, Of, İlçe Başk

Sürmen'in dur durağı yok

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. 

Sürmen, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığıının belirlemiş olduğu program dahilinde ilçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı, Sürmene, Araklı, Hayrat, Çaykara, Of, İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek teşkilata seslendi. Sürmen programın sonunda ise Ak Parti Trabzon İl Kadın kollarını ziyaret etti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederk dava arkadaşlarından destek ve dua istediklerini belirtern Sürmen, "Teşkilat mensubu arkadaşlarımızdan destek ve dualarını istedik. Allah bu birlikteliğimizi hiçbir zaman ayırmasın. Ak Parti ailemizin başarılarını dam kılsın.Bizlere aday adayı olan arkadaşlarımıza zaman ayırıp dinledikleri için teşkilattakı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.Ak Partimizin cefekar, fedakar Trabzon İl Kadın Kollarımızın toplantısına katılım sağladım. destek ve dualarını istedik Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muvaffak eder inşallah" dedi.

Sürmen, Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle,  özellikle de hayır dualarınızla, Türkiye’yi büyütme mücadelemizi hiç sarsılmadan sürdüreceğiz diyerek, "Millet olarak asla umutsuz olmadık, boynumuzu eğmedik.54 yıl boyunca, benzeri badireleri de atlatmayı başardık.Demokrasimizi daha da güçlendirdik, darbenin izlerini sildik, 27 Mayıs’ın kalıntılarından büyük oranda kurtulduk.En son, önce Gezi olayları, ardından 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla bu ülkeye bir kez daha 27 Mayıs’ı yaşatmak istediler, biz onu da aştık.Türkiye’nin ufku alabildiğine açıktı ve daha da açıldı.Türkiye’nin umudu hiç olmadığı kadar çoğalmış, Türkiye’nin morali tarihte görülmemiş derecede yükselmiştir. Türkiye, devletiyle, milletiyle, her zamankinden daha güçlü, daha kararlı, daha umutlu şekilde geleceğe yürüyecek" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler