Sürmeneli İş Adamları'ndan TTB'ye ziyaret

Sürmene ilçesinde yeni kurulan Sürmeneli İş Adamları Derneği, Trabzon Ticaret Borsasını (TTB) ziyaret etti.Kurucu başkanlığını Rahmi Üstün'ün yaptığı dernek üyeleri, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'na kuruluş amaçları ve hedefleri hakkınd

Sürmeneli İş Adamları'ndan TTB'ye ziyaret

Sürmene ilçesinde yeni kurulan Sürmeneli İş Adamları Derneği, Trabzon Ticaret Borsasını (TTB) ziyaret etti.

Kurucu başkanlığını Rahmi Üstün'ün yaptığı dernek üyeleri, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'na kuruluş amaçları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Rahmi Üstün, Sürmene'de sanayi yatırımlarının az olduğunu ancak dışarıda memleket sevdalısı çok sayıda sanayici bulunduğunu belirterek, "Amacımız Sürmene'yi kalkındırmak, geliştirmek için içeridekilerin, dışarıdakilerin bir ve birlikte hareketini organize edebilmektir. Bu noktada Çamburnu'ndaki tersane ile kurulmasından söz edilen lojistik üs konusunda çalışmalar yapacağız" dedi.

Köleoğlu ise lojistik merkezin geniş kapsamlı ve Trabzon için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Lojistik merkezin tüm birimleri ile kurulacağı yerin Arsin Organize Sanayi Bölgesinin önündeki alan olduğunu hep söyledik. Doğrusu da budur. Sürmene Çamburnu'ndaki kısmın aktarma istasyonu şekliyle değerlendirilmesi de mümkündür. Bu konuda uzun vadeli ve geniş kapsamlı düşünmeliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler