Sürmene’deki isim krizi sürüyor

Sürmene’de kavşaktan çıkarılan eski Belediye Başkanı Fikri Usta’nın isim tartışması derinleşti.Haber61/Haber ServisiTrabzon’da Akyazı’da başlayan isim verme krizine benzer bir kriz başladı.Fakat Akyazı’daki gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi

Sürmene’deki isim krizi sürüyor

Sürmene’de kavşaktan çıkarılan eski Belediye Başkanı Fikri Usta’nın isim tartışması derinleşti.

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’da Akyazı’da başlayan isim verme krizine benzer bir kriz başladı.

Fakat Akyazı’daki gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilsin önerisi gibi değil de verilen ismin çıkarılması ile ilgili.

1-033.jpgHaber61’in gündeme getirdiği olayda bir kavşağa verilen Sürmene eski Belediye Başkanı Fikri Usta’nın adı o kavşaktan çıkarıldı. İlçenin yarısı ikiye bölündü!

Kimisi, “Usta’ya ayıp edildi” derken kimisi de, “Bunda ne var, o ismin orada ne işi var” dedi. Bugün olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Sürmene’nin yeni belediye başkanı Rahmi Üstün, önerge verildiğini ifade ederek, “Belediye meclisi değerlendirdi. Kavşağın isminin değişmesi teklif edildi ve onaylandı. Oylama sonrasında Fikri Usta ismi kaldırıldı. Yerine şimdilik başka bir isim koymadık. Meclisin kararı benim değil. Bizi işimizi yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel