Sürmene'de dev operasyon

 Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler Sürmene ilçesinde dev operasyon düzenledi. Yaklaşık 100’ün üstünde Jandarma personelinin katıldığı operasyonda 15 ayrı noktaya operasyon düzenlediElde edilen bilgiye göre Jandarma ekipleri sabahın ilk ışık

Sürmene'de dev operasyon

 Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler Sürmene ilçesinde dev operasyon düzenledi. Yaklaşık 100’ün üstünde Jandarma personelinin katıldığı operasyonda 15 ayrı noktaya operasyon düzenledi

Elde edilen bilgiye göre Jandarma ekipleri sabahın ilk ışıklarında daha önceden belirlenmiş bölgelere eş zamanlı operasyon düzenledi. Sürmene’nin Küçükdere, Yukarıçavuşlu, Yazıoba ile ilçe merkezinde tepsi edilen evlere yapılan baskın sonucunda Jandarma  2500 gram kubar esrar, bir adet tüfek ve tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirirken 15 kişiyi gözaltına aldı. 

Operasyon’da Jandarma narkotik köpeği Çirkin ile Çilek’te yer aldı ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı  

Göz altına alınan C.K, M.K, M.Y, E.Y, İ.T, R.A, S.D, Y.D, A.C, B.T, F.T, M.S, R.T, İ.F, D.K isimli şahıslar  jandarma tarafından göz altına alındı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel