Sürmene'de başhekim konuştu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, üç gündür ishal, mide bulantısı ve kusma gibi nedenlerle hastanelere başvuran hasta sayısı artarken, hastaların bir kısmı Of ve Araklı ilçelerindeki devlet hastanelerine sevk ediliyor. Konuyla ilgili bilgi veren Sürmene Devle

Sürmene'de başhekim konuştu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, üç gündür ishal, mide bulantısı ve kusma gibi nedenlerle hastanelere başvuran hasta sayısı artarken, hastaların bir kısmı Of ve Araklı ilçelerindeki devlet hastanelerine sevk ediliyor. 

Konuyla ilgili bilgi veren Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Kutanis, kendilerine 3 gündür vaka geldiğini belirterek "Vakaların durumu ağır değil. Salgının kaynağı henüz tespit edilemedi. İlçedeki sulardan numune alınarak İl Hıfzıssıhha Kurumu'na gönderildi. Şu an için vakaların şundandır veya bundandır deme şansımız bulunmuyor. Durumu ağır olan bir hastamız yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler