Suriyelileri taşıyan araç kaza yaptı!

Malatya'dan Hatay'a giden suriyeli vatandaş taşıyan minibüs kaza yaptı

Suriyelileri taşıyan araç kaza yaptı!

Malatya'dan Hatay'a doğru yolculuk yapan minibüste suriyeli vatandaşların olduğu araç kaza yaptı 17 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Adıyaman karayolunda Doğanşehir ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi yakınlarında yaşandı. Malatya’da konteyner kentte yaşayan Suriyelileri Ramazan Bayramı için Hatay’a götüren minibüs henüz bilinmeyen bir nedenden olayı yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada 10’u çocuk 17 kişi yaralanırken bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekini sevk edildi.

İtfaiye ve çevredeki sürücülerin yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılardan durumu ağır olan 2 kişi Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, diğer yaralılar ise Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazanın ardından AFAD görevlileri de hastaneye gelerek yararlılarla ilgilendi. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken kaza sonrası hurdaya dönen minibüs çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler