Şüpheli ölüm! Parkta bulundu...

Samsun'un Canik ilçesinde bir parkta 34 yaşındaki kişi ölü bulundu. Kuzey Yıldızı Mahallesi Emine Kefeli Parkı içindeki halı sahanın yanında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen

Şüpheli ölüm! Parkta bulundu...
Samsun'un Canik ilçesinde bir parkta 34 yaşındaki kişi ölü bulundu.
 
Kuzey Yıldızı Mahallesi Emine Kefeli Parkı içindeki halı sahanın yanında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
 
Olay yerine gelen ekipler, adının Emrah Tütüncü olduğu belirlenen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yüzünde darbeye bağlı kanama olan Tütüncü'nün cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Yetkililer, görgü tanıklarının, Tütüncü'nün olaydan yarım saat önce bir grupla olay yeri civarında kavga ettiğini öne sürdüklerini belirtti.
 
Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler