Sümela'nın şifresine yoğun ilgi

“Sümela’nın Şifresi Temel” filminin galası Trabzon’daki Ataparak Varlıbaş AVM ‘de yapıldı. Trabzon’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen galaya filmin oyuncuları Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Zafer Ergin, Altan Erkekl

Sümela'nın şifresine yoğun ilgi

“Sümela’nın Şifresi Temel” filminin galası Trabzon’daki Ataparak Varlıbaş AVM ‘de yapıldı.

Trabzon’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen galaya filmin oyuncuları Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Zafer Ergin, Altan Erkekli, Necip Memili, Ali Düşenkalkar ve İsmail Hakkı gibi sanatçılar ile birlikte filmin yönetmeni Adem Kılıç katıldı. Gala öncesinde oyuncular Trabzonlu sinemaseverler ve hayranları ile bir araya gelerek imza dağıttılar. Gala öncesi hayranların karşısına çıkan Sümela’nın Şifresi Temel filmi ekibi Kolbastı ekibiyle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler. Kesilen film pastası ile birlikte oyuncular birbirlerine pasta ikram ettiler.

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...!

Oyunun başrol oyuncusu Alper Kul, filmin çekiminin çok keyifli geçtiğini ve güzel bir film ortaya çıktığını belirterek filmde emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel