Sümela'nın Şifresi'ne dava

''Sümela'nın Şifresi-Temel'' filminde oğlunun izinsiz oynatıldığı ve filmde küfre maruz kaldığı gerekçesiyle baba Ömer Usta tarafından Trabzon'un plaka kodu olan '61' bin TL'lik tazminat davası açıldı.Filmin yapımcısı Adem Kılıç ve oyuncu Salih Kalyoncu h

Sümela'nın Şifresi'ne dava

''Sümela'nın Şifresi-Temel'' filminde oğlunun izinsiz oynatıldığı ve filmde küfre maruz kaldığı gerekçesiyle baba Ömer Usta tarafından Trabzon'un plaka kodu olan '61' bin TL'lik tazminat davası açıldı.

Filmin yapımcısı Adem Kılıç ve oyuncu Salih Kalyoncu hakkında Trabzon 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 61 bin TL tazminat davası açan Ömer Usta, dava dilekçesinde 12 yaşındaki oğlu Güven Usta’nın kendisinden izin alınmadan filmde oynatıldığını ve kendisine filmde küfür edilmesi nedeniyle mağdur olduklarını belirtti.

Baba Ömer Usta dava dilekçesinde, oğlunun kendilerinden izin alınmadan filmde oynatılması ve oğluna hakaret edilmesi gerekçesiyle filmin yapımcısı Adem Kılıç ile filmde ''imam'' rolündeki sanatçı Salih Kalyoncu hakkında 61 bin lira maddi ve manevi tazminata mahkum edilmesini istedi. Dava önümüzdeki günlerde Trabzon 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülecek.

Baba Ömer Usta daha önce filmin yapımcıları hakkında benzer gerekçeyle Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel