Sümela'da kapalı alanlar açılıyor!

Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız harap vaziyette bulunan Kızlar Manastırı’nın en yakın zamanda kültür ve turizm hizmetine sunulmak üzere yenilemenin tamamlanmış olacağını dile getirdi. Sümela Manastırında yapılan çalışmalarında son noktaya ge

Sümela'da kapalı alanlar açılıyor!
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız harap vaziyette bulunan Kızlar Manastırı’nın en yakın zamanda kültür ve turizm hizmetine sunulmak üzere yenilemenin tamamlanmış olacağını dile getirdi.
 
Sümela Manastırında yapılan çalışmalarında son noktaya geldiğini kaydeden Kansız, Roleve Anıtlar müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar ile beraber yenileme aşamasına gelen Sümela Manastırı artık sadece mevcut yerleri ile değil, kapalı alanları ile de beraber ziyaretçinin beğenisine açılmış olacağını duyurdu. Kansız, “Belki de yeni fonksiyonlar eklemlenerek belki de dünya kültür mirası ile yarışır bir şekilde insanlığa sunulacaktır.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler