Süleyman Şah şehidi Trabzonlu astsubay

 Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun tahliyesi sırasında şehit olan askerin, astsubay Halit Avcı olduğu öğrenildi. Foto-Film görevlisi olan Avcı'nın, tank kapağının düşmesi sonucu şehit olduğu iddia ediliyor. Muhabere astsubayı olarak görev yapan Halit Avcı'n

Süleyman Şah şehidi Trabzonlu astsubay
 
Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun tahliyesi sırasında şehit olan askerin, astsubay Halit Avcı olduğu öğrenildi. Foto-Film görevlisi olan Avcı'nın, tank kapağının düşmesi sonucu şehit olduğu iddia ediliyor.
 
Muhabere astsubayı olarak görev yapan Halit Avcı'nın Trabzon Maçka Gürgenağaç nüfusuna kayıtlı olduğu ifade ediliyor. Şehidin cenazesinin nerede defnedileceği henüz belli olmadı.

Genel kurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde Trabzonlu şehit astsubay hakkında açıklamada bulundu.

İşte Genel Kurmaydan yapılan açıklama

   “ Kahraman personelimize şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.”

1-223.jpg

 
1243-001.jpg
 
b-cfgnjieaaoe-w.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler