Süleyman İrdam zanlısı tutuklandı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Akyazı Mevkiinde bulunan bir restoranın müdürünü 4 bıçak darbesi ile öldüren İbrahim T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Süleyman İrdam zanlısı tutuklandı

Haber61 – Haber Servisi – Dün, müdürü olduğu işletmede çorba içen Süleyman İrdam’a (47) yaklaşan ve akrabası olduğu ileri sürülen İbrahim T. (30) avucunun içerisinde sakladığı bıçak ile öldürmesi Trabzon gündemine bomba gibi düşmüştü.

BAHÇECİK’E GÖNDERİLDİ

Olay sonrasında fazla uzaklaşamayan İbrahim T. Gözaltına alınarak Trabzon Emniyeti Cinayet Bürosuna getirilerek ifadesi alındıktan sonra hastaneye sevk edilmişti. Fatih Devlet Hastanesinde yapılan tetkiklerinin ardından yeniden Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirilen İbrahim T. Bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “ Kasten Adam Öldürme” suçundan suçlu Bulunarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.

ESKİ GÜVENLİKÇİ

Öte yandan İbrahim T’nin bir süre önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Sağlık Bakanlığına ve Çaykara’da bulunan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Katil Zanlısının 3 yıl önce Trabzon’da bir hastanede özel güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı öğrenilirken evlenerek Almanya’ya gittiği ve orada psikolojinin bozulduğu bu nedenle eşinden ayrıldığı belirlendi.

MÜDÜR DEFNEDİLDİ

Talihsiz müdür kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken yakınları sinir krizleri geçirmişti. İrdam, bugün kılınan cenaze namazından sonra, Ortahisar İlçesi Akoluk mevkiinde aile kabristanlığına defnedilirken geriye 4 yedim kız bıraktı. Babalarının mezarı başından uzun süre ayrılamayan İlknur, Duygu, Nagihan ve Edanur İrdam’ın acısı yüzlerinden okundu.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel