Suçüstü yakalandılar

Samsun'dan Trabzon'a uyuşturucu sevkıyatı yapmak isteyen kişinin suçüstü yakalanması üzerine başlatılan soruşturmada, toplam 6 kişi gözaltına alındı. Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Sams

Suçüstü yakalandılar

Samsun'dan Trabzon'a uyuşturucu sevkıyatı yapmak isteyen kişinin suçüstü yakalanması üzerine başlatılan soruşturmada, toplam 6 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Samsun'dan Trabzon'a 20 gram esrar maddesi sevk etmek isteyen Kenan S'yi (24), suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan bu kişinin ifadesinde, söz konusu esrarı kent merkezindeki bazı kişilerden temin ettiğini belirtmesi üzerine ekipler, Erden E.

(33), Murat D. (23), Şerif K. (33) ve Yavuz K'yı da (26) yakaladı.

Şüpheli 6 kişi, "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde nakletmek ve uyuşturucu madde satışına aracılık yapmak" suçlarından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel