Suçunu çektiği okulu soydu!

Haber61.Net / Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar  İlçesi Soğuksu Mahallesinde yaşayan ve bir süre önce Denetimli Serbestlikten yararlanarak ceza evinden çıkan 29 yaşındaki E. Ü, Kamu hizmeti yaparak çekmiş olduğu cezası sırasında görevli olduğu okulun m

Suçunu çektiği okulu soydu!

Haber61.Net / Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar  İlçesi Soğuksu Mahallesinde yaşayan ve bir süre önce Denetimli Serbestlikten yararlanarak ceza evinden çıkan 29 yaşındaki E. Ü, Kamu hizmeti yaparak çekmiş olduğu cezası sırasında görevli olduğu okulun malzemelerini çalarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

TEMİZLİK YAPARAK CEZASINI ÇEKİYORDU

Denetimli Serbestlik’da tahliyesine az bir süre kalan ve adi suçtan ceza evinde yatan E.Ü,  Denetimli Serbestlik Trabzon bürosu tarafından Rehberlik ve Araştırma Merkezinde kamu hizmeti adı altına cezasını çekiyordu. Cezasının bitmesine az bir süre kala E.Ü, temizlik yaparak cezasını çektiği okulda bulunun bir adet laptop ve bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı.

MÜDÜR KAMERADAN ÇÖZDÜ

Okulun müdürü A.P (48) sabah erken saatlerde okula geldiğinde ise bilgisayarın yerinde olmadığını fark etti.  Küçük bir araştırma yapan A.P, E.Ü’nün de sabah okula gelmesi gereken saatte gelmediğini fark edince durumdan şüphelenerek Güvenlik kamere görüntülerini seyretti. Kamera görüntülerinde E.Ü’nün akşam herkes çıktıktan sonra tekrar geri gelerek malzemeleri aldığını tespit etti.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel