"STK'ların sorunlarını iyi biliyorum"

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, TTSO'ya ziyarett ederek, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, uzun yıllar sivil toplum örgüt

"STK'ların sorunlarını iyi biliyorum"

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, TTSO'ya ziyarett ederek, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, uzun yıllar sivil toplum örgütlerinde yöneticilik ve başkanlık görevi yaptığını dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirdi. Mahitapoğlu,sorunları hakkındaki fikrini beyan ederek çözümlerini açıkladı.

Mahitapoğlu, TTSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiğine vurgu yaparak, aday gösterilerek milletvekili seçilmesi halinde Trabzon  ve ülkeye hizmet etmek istediğini anlattı. Mahitapoğlu, Trabzon'a hizmet etme arzusu içinde olduklarını ifade ederek, "Trabzon'u bölge üssü yapmalıyız. Bunu da uyum içinde olup birlikte hareket edersek sağlayabiliriz. Hepimiz derdi Trabzon'un gelişmesi ve olumlu yönde büyümesi. Bunun olması içinde elimden ne geliyorsa yapacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler