SP Trabzon adayları netleşiyor

 Bugün itibariyle Akçaabat’ta Mehmet Kurt, Araklı’da İsmail Ümit Çebi, Çarşıbaşı’nda Hidayet Kobya, Dernekpazarı’nda Recep Yakuphan, Of’ta da İrfan Saral’ın adaylıklarının kesinleştiği öğrenildi. Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Yılmaz bu hafta içe

SP Trabzon adayları netleşiyor

 Bugün itibariyle Akçaabat’ta Mehmet Kurt, Araklı’da İsmail Ümit Çebi, Çarşıbaşı’nda Hidayet Kobya, Dernekpazarı’nda Recep Yakuphan, Of’ta da İrfan Saral’ın adaylıklarının kesinleştiği öğrenildi. Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Yılmaz bu hafta içerisinde de Beşikdüzü, Çaykara, Hayrat, Köprübaşı, Sürmene ve Tonya’nın da netleşeceğini kaydetti.  

Büyükşehir ve Ortahisar’ın çalışmasını yapıp Genel Merkeze gönderdiklerini de ifade eden Yılmaz, “Genel merkez üzerinde çalışıyor. Bu hafta sonu itibariyle bu adaylarımız da belirlenir. Diğer kalan yerler olan Vakfıkebir, Şalpazarı, Maçka ve Düzköy ilçelerimizde ise çalışmalarımız sürüyor. Adaylarımız var. Vakfıkebir’de 2 aday, Şalpazarı’nda 5 adayımız var. Maçka’da ise yine 2 adayımız var. Düzköy’de de bir adayımız var. Bu ilçelerimizde diğer ilçelerde olduğu gibi istişarelerle adayları belirleyeceğiz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN GENEL MERKEZ’İN TERCİHİ BEKLENİYOR

Büyükşehir için Genel Merkeze önerilen isimler olduğunu da kaydeden Yılmaz, “Önerilen isimler arasında Dursun Ali Düzenli, Muhittin Hamdi Yıldırım, Prof. Dr. İlhan Sungur, Mahmut Çizmecioğlu, Ömer Bektaş, Selçuk Özderya var. Sürpriz isimler de var ama onları şimdi söylemiyoruz. Ortahisar için Mehmet Uz, Mustafa Durmuş ve yine sürpriz isimler var” şeklinde konuştu.  

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın önceki gün Trabzon’a  geldiğini de ifade eden Yılmaz, “Dün genel başkan Ordu’nun il kongresine geldi. Sayın genel başkanımızla bundan istifade ederek teşkilatlarla bir araya geldik. Seçime yönelik bir istişaremiz oldu. Biz yaptığımız çalışmayı onlara onlar da yaptıkları çalışmaları bize gönderiyor. İstişarelerimiz sürüyor. Hüseyin Fidan ise Arsin için kesinlikle olmuyor. Onun için de yeni bir isim getireceğiz. Biraz bekledik geri gelir diye ama gelmedi. Gelmediği için yeni adayları devreye koyduk. Gelecek hafta büyükşehir ve bütün ilçelerimizde adaylarımızın hepsi netleşir. Biz istişarelerimizi yaparak ince eleyip sık dokuyoruz. Allah nasip ederse Milli Görüş belediyeciliğini yenisini kamuoyuna göstereceğiz. Eski markamızın üzerine koyacağız. Bunun için önce inanmak gerekiyor. Gücü inancından alacaksın. Parandan makamından alırsan hüsrana uğrarsın” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel