Soylu gençlerle buluştu

7 Haziran seçimleri için Trabzon'da çalışmalarını sürdüren Süleyman Soylu, bir günde 3 ayrı ilçede mitinge katıldı. Daha sonra ise AK Parti Trabzon Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu geceye katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvek

Soylu gençlerle buluştu
7 Haziran seçimleri için Trabzon'da çalışmalarını sürdüren Süleyman Soylu, bir günde 3 ayrı ilçede mitinge katıldı. Daha sonra ise AK Parti Trabzon Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu geceye katıldı.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, ilçe mitinglerinde yaptığı konuşmada "İster çatlasınlar, ister kıskansınlar artık Türkiye'de vesayetin borusu ötmüyor, milletin dediği oluyor" dedi.
 
Türkiye'de son 13 yılda önemli açıkları kapattıklarını vurgulayan Soylu, "Ekonomi, demokrasi, öz güven ve altyapı yatırım açıklarını kapattık. İster çatlasınlar, ister kıskansınlar artık Türkiye'de vesayetin borusu ötmüyor, milletin dediği oluyor" şeklinde konuştu.
 
Soylu, kendilerinin milliyetçiliğinin tatlı su milliyetçiliği olmadığını da belirterek, kendi milliyetçiliklerinin merkez bankasında 130 milyar para bulundurmak olduğunu ifade etti.
 
Milletin pazar günü yapılacak seçimde PKK'ya, KCK'ya, DHKPC'ye, Aydın Doğan'a, Pensilvanya'ya da ders vereceğini dile getiren Soylu, şöyle devam etti:
 
"Ne kadar uğraşırsanız, ne kadar tezgah yaparsanız yapın, nasıl bu millet 30 Mart'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde tezgahı başınıza geçirdi, bilin ki 7 Haziranda da aynısı olacak. Avucunu yalayacaksın Pensilvanya, avucunu" diye konuştu.
 
Soylu, milletvekilli olmaktan çekindiğini çünkü her bir oyun, sorumluluğunun omuzlarında olduğunu bildiğini ifade etti.
 
Yeni Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi hep birlikte oluşturacaklarını anlatan Soylu, "Kim ne söylerse söylesin, biz milli otomobilimizi de yapacağız, milli uçağımızı da yapacağız. Bu dünyanın en büyük 10 devletinden biri olacağız" dedi.
 
Yoğun miting programının ardından akşam da Gençlik Şöleni'ne katılan Süleyman Soylu, burada kısa bir konuşma yaparak gençlerle sohbet etti. Konuşma sonrasında büyük  ilgi gösterdiği Süleyman Soylu , gençlerle bol bol selfie çektirdi.
 
Soylu, daha sonra Trabzon'da yaşayan Gümüşhaneliler ile bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel