Son dönemlerde fuhuş operasyonları

 Trabzon Emniyetinin son dönemlerde fuhuşa yönelik yapmış olduğu çalışmada otellerde geçimlerini fuhuş ile sağlayan yabancı uyruklu kadınlar yakalanarak sınır dışı edildi.Son bir hafta içinde yapılan operasyonlarda Çömlekçi semtinde bulunan otellerde fuhu

Son dönemlerde fuhuş operasyonları

 

Trabzon Emniyetinin son dönemlerde fuhuşa yönelik yapmış olduğu çalışmada otellerde geçimlerini fuhuş ile sağlayan yabancı uyruklu kadınlar yakalanarak sınır dışı edildi.

Son bir hafta içinde yapılan operasyonlarda Çömlekçi semtinde bulunan otellerde fuhuşa karışmış 25 kadın hakkında yasal işlem yapıldı. Yapılan işlemlerin ardından Türkiye’ye yasa dışı yollardan girmiş kadınlar sınır dışı edildi.

Yabancı uyruklu kadınların otellerde fuhuşa yer temin yaptırdığı iddia edilen 10 kişi hakkında da işlem yapıldı. Dikkat çeken ayrıntı ise kadınların fuhuş yaptıkları otellerin sahiplerinin bir çoğunun Antalya ve Gürcistan’da otellerinin bulunması.

Dün yine Trabzon Emniyetine bağlı polis ekiplerini gece 01:30 sularında Çömlekçi’de yapmış olduğu operasyonda  Türkiye’ye yasa dışı yollarda giren dört kadın para karşılığı fuhuş yapmak suçundan göz altına alınarak sınır dışı edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel