Sokak ortasında kayınvalidesini öldürdü!

Ordu'da sokak ortasında cinayet

Sokak ortasında kayınvalidesini öldürdü!

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde oturan 32 yaşındaki Erdal A., aralarında husumet bulunan kayınvalidesi 50 yaşındaki Raciye Gülbüz’ü sokak ortasında tabancayla öldürdü.

Olay bugün Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde otogar mevkiinde meydana geldi. Erdal A. eşi, 27 yaşındaki Beyza A. ile aralarındaki ailevi geçimsizlik nedeniyle 1 yıl önce tartıştı. Tartışmaya Beyza A.’nın ailesi de dahil oldu. Bunun üzerine Erdal A. geçen yıl Haziran ayında kayınpederi Arslan Gülbüz’ü silahla vurarak yaraladı. Cezaevine giren Erdal A. bir süre önce denetimli serbestlik kararıyla tahliye oldu. Erdal A. ile Arslan Gülbüz barışmak için bir araya gelince yeniden kavga etti. Bu kez Arslan Gülbüz damadı Erdal A.’yı tabancayla yaralayıp tutukladı. Hastanede iyileşerek taburcu olan Erdal A. bugünde sokakta kayınvalidesi Raciye Gülbüz, ile karşılaştı. Erdal A. tabancayla Raciye Gülbüz’ü kafasından yaralayarak kaçtı. Akkuş Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Raciye Gülbüz kurtarılamadı.


Erdal A. ile eşi Beyza A’nın dün boşanma davası olduğu, kayınpederi Arslan Gülbüz’ün de halen ceazevinde tutuklu olduğu belirtildi. Cinayet ardından kaçan Erdal A.'nın yakalanması için polis soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler