Sokak köpeğini tabanca ile vurdu

  Dün saat 17.30 sıralarında Oltu İlçesi'ndeki Kale yürüyüş yolunda silah sesi ve acıyla bağıran bir köpeğin sesini duyuldu. Görgü tanıkları, fazla kilolu birisinin köpeğe tabanca ile ateş ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederek uzaklaş

Sokak köpeğini tabanca ile vurdu

 

 

Dün saat 17.30 sıralarında Oltu İlçesi'ndeki Kale yürüyüş yolunda silah sesi ve acıyla bağıran bir köpeğin sesini duyuldu. Görgü tanıkları, fazla kilolu birisinin köpeğe tabanca ile ateş ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederek uzaklaştığını söyledi. Çevredekiler sokak köpeğini tabanca ile öldüren kişiden şikayetçi oldu ve durumu polise bildirdi. Polis şehir magandasını bulmak için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Köpek leşi belediye çöp arabası ile kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel