Söğütlünün Alt Geçidi Korku tüneli!

 Trabzon Akçaabat İlçesinin Söğütlü Beldesi’nde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)  Fatih Eğitim Fakültesinde okuyan öğrencilerin Karadeniz sahil yolunu geçerek karşı okula gitmek istediklerinde korku içinde kalıyorlar.Öğrenciler Trabzon istikame

Söğütlünün Alt Geçidi Korku tüneli!

 

Trabzon Akçaabat İlçesinin Söğütlü Beldesi’nde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)  Fatih Eğitim Fakültesinde okuyan öğrencilerin Karadeniz sahil yolunu geçerek karşı okula gitmek istediklerinde korku içinde kalıyorlar.

Öğrenciler Trabzon istikametinde geldiklerinde karşı tarafta bulunan üniversite kampüsüne geçmek için yapılan alt geçidin bakımsızlığı nedeni ile öğrenciler ve belde halkını sahil yolunu kullanmaya yönlendiriyor.

Aydınlatmanın yetersiz olduğu alt geçitte üstelik güvenlik kameraları da bulunmuyor. Aydınlatma bulunmaması ise özellikle hava karardığında kullanılmaz hale geliyor.Bu durumu fırsat bilen kimliği belirsiz şahıslar alt geçitten Darp, taciz ve  bir çok asayiş olayına neden oluyorlar. ,

Eğitim Fakültesi öğrencileri, “ Akşam saatlerinde alt geçidi kullanmıyoruz. Bu nedenle yolu kullanıyoruz ve çok tehlikeli durumlar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu yol uluslar arası transit geçide ev sahipliği yaptığı için yoldan sürekli TIR gibi araçlar geçiyor ve buda bizim can güvenliğimizi tehlikeye sokuyor. Eğer alt geçidin bakımı ile ilgilenemiyorsalar Üst geçit yaparak bir çözüm bulabilirler.”dedi.

Söğütlü beldesinde yaşayan vatandaşlar ise, “ Öğrenciler buraya aileleri tarafından emanet olarak gönderili bu alt geçit çok bakımsız. Biz kullanmaya korkuyoruz kaldı ki 18,19 yaşındaki genç kızlar nasıl cesurca geçsin.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel