Soğuk havada sıcak karşılama

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, soğuk havaya rağmen esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Başkan Gümrükçüoğlu, Salı ve Çarşamba günleri kentte etkili olan ve zaman zaman kar yağışının yaşandığı soğuk havaya rağmen Demirkırla

Soğuk havada sıcak karşılama

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, soğuk havaya rağmen esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, Salı ve Çarşamba günleri kentte etkili olan ve zaman zaman kar yağışının yaşandığı soğuk havaya rağmen Demirkırlar Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Vatandaşların ilgisinin kendilerini ısıttığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Dışarda hava soğuk olabilir, ama halkımızın sıcaklığı içimizi ısıtıyor” dedi.
 
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA AKYAZI SORUSU
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na esnaf ziyaretleri sırasında Akyazı konusu soruldu. Akyazı Stadı’nın ne zaman bitirileceğiyle ilgili soruya Başkan Gümrükçüoğlu, “Stadın dolgusu bitirildi. 14 Şubat tarihinde firmalar ön yeterlilik için başvurdu.
Şimdi 8 Nisan tarihinde nihai ihalesi yapılacak. İnşallah ihalenin ardından yazın stadın temeli atılır ve 2015-2016 sezonunda Trabzonspor'umuz maçlarını Akyazı’da oynamaya başlar. Bizim bütün hedefimiz budur” diye konuştu.
 
Ziyaretleri sırasında esnafa ‘Trabzon Belediyesi’nde bir isteğiniz var mı?’ sorusunu soran Başkan Gümrükçüoğlu, talepleri hem not etti, hem de ilgili birimlere talimatlarını verdi. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu’nun geleneksel hale getirdiği  esnaf ziyaretlerinde berbere traş olma geleneği Demirkırlar Sanayi Sitesi’nde de sürdü.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel