Soba kurbanı çift için gözyaşları sel oldu

Samsun'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 7 aylık hamile 26 yaşındaki Songül Hoşgün ile eşi 28 yaşındaki Aşkın Hoşgün için, bugün cenaze töreni düzenlendi. Songül Hoşgün'ün cenazesi memleketi Artvin'in Borçka İlçesi'ne gönderildi.

Soba kurbanı çift için gözyaşları sel oldu

Samsun'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen 7 aylık hamile 26 yaşındaki Songül Hoşgün ile eşi 28 yaşındaki Aşkın Hoşgün için, bugün cenaze töreni düzenlendi. Songül Hoşgün'ün cenazesi memleketi Artvin'in Borçka İlçesi'ne gönderildi. Eşi Aşkın Hoşgün ise, Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törende gözyaşları sel olup aktı.

Samsun'un İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi Selçuk Sokak'ta oturan Aşkın Hoşgün ve 7 aylık hamile eşi Songül Hoşgün, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti. Hoşgün çiftinin 3 yaşındaki kızı Ecrin ve 1.5 yaşındaki oğlu Siraç Hoşgün, tedavi için Ankara GATA'ya sevkedildi. Samsunlu olan Aşkın Hoşgün'ün cenazesi bu sabah Kıranköy Merazlığı morgundan alınarak, İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi Bağ Sokak'taki babasının evinin önüne getirildi. Cenazenin araçtan indirilmesi ardından Aşkın Hoşgün'ün yakınları sinir krizleri geçirdi. 9 kardeşi bulunan Aşkın Hoşgün'ün yakınları, gözyaşlarına boğulurken, fenalık geçiren bir yakını ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Burada 'helallik' alınmasından sonra Aşkın Hoşgün'ün cenazesi Rasathane Camii'ne götürüldü. Öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından Kıranköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 7 aylık hamile Songül Hoşgün ve otopsi sonucu karnından alınan bebeğinin cenazeleri ise, genç kadının vasiyeti üzerine memleketi Artvin'in Borçka İlçesi'ne gönderildi. Songün Hoşgün ve 7 aylık bebeği yarın Borçka'da toprağa verilecek. Aşkın Hoşgün'ün yakınlarının Artvin'deki cenazeye de katılacağı belirtildi. Çocukların GATA'daki tedavilerinin sürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler