Sn.Başkan okuyucumuza aracı olduk

Trabzon caddelerinde hummalı bir çalışma var. Trabzon2a fiber optik kablo ile internet erişimi vermek için firmalar birbirleriyle yarışıyor ve olan da vatandaşa oluyor.Bizler teknolojik gelişmelerden ve günün en modern iletişim aracı internet ile ilgili b

Sn.Başkan okuyucumuza aracı olduk

Trabzon caddelerinde hummalı bir çalışma var. 

Trabzon2a fiber optik kablo ile internet erişimi vermek için firmalar birbirleriyle yarışıyor ve olan da vatandaşa oluyor.

Bizler teknolojik gelişmelerden ve günün en modern iletişim aracı internet ile ilgili bu çalışmalara tabiki destek veriyoruz.

Ama bir yere kadar.

Şehri yap boz tahtasına dönüştürmeden, yaptığınız çalışmalar sonrasında kullandığınız alanları bozmadan önceki durumuna getirmek şartıyla.

Öyle "Ben işimi karşıya geçtim, doldur ge." mantığıyla hareket ettiğiniz sürece her kim olursanız olun karşınızda bizi bulursunuz.

Evet bu satırları yazmamıza vesile olan değerli okurumuza teşekkür ederiz. Sizler sıkıntılarınızı bizlere göndereceksiniz bizlerde yetkilileri uyaracağız. Önemli olan sorunun çözülmesi.

Trabzon'da yine ismi bizde saklı olan bir okurumuz bize ulaştın ve derdini paylaştı, bizlerde her zamanki gibi okurumuzun bize iletişim kutumuzdan gönderdiği sıkıntısını sizlerle paylaşıyor ve açıklama bekliyoruz.

İşte okurumuzun bizlere gönderdiği o şikayet:

Turkcell’in Online İnternet hattı çekmek ve kablolamak için Trabzon cadde ve sokaklarını köstebek çukuru haline getiren ve üzerine lanetdain bir beton atıp kapatan bu çalışma şekline ses çıkartmayıp Trabzon’umuza görüntü kirliliğini sağlayan Belediyeci zihniyeti de kınadığımız bir gözlem görmek isterdik sizlerden. Ayrıca bu çalışma esnasında ne İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği tedbirleri alınıyor, ne de sokaklarda çocuklar yanlarında cirit atarken bir uyarı geliyor. Bunu sizler bizlerden önce görmeliydiniz ve haber yapmalıydınız! Madem görmüyorsunuz, size hatırlatmak babında yazmak istedim. 

Gidin Fatih Hastanesinin karşısına bir bakın. Birkaç haftadır, o çukurlar orda. Ne üzerleri kapatılmış, ne de “Çalışma alanıdır” diye gerçek anlamda bir şerit çekilmiştir. Ayrıca arabaların altı harap olmaktadır. 
Bir başka not, şu Turkcell Online kablolama hattı çekilen cadde ve sokakları siz içinize sindirebiliyorsanız, ben bir şey demiyorum. 
Saygılarımla…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler