SKB konferansı Trabzon'a alındı

Dünya Sağlık Örgütüne bağlı olarak Türkiye’de kurulan Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) konferansının bir sonraki ayağına Trabzon ev sahipliği yapacak.Türkiye Sağlık Kentler Birliği üyeleri, 22 – 24 Eylül tarihlerinde Eskişehir Tepebaşı’nda buluştu. Konferan

SKB konferansı Trabzon'a alındı

Dünya Sağlık Örgütüne bağlı olarak Türkiye’de kurulan Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) konferansının bir sonraki ayağına Trabzon ev sahipliği yapacak.

Türkiye Sağlık Kentler Birliği üyeleri, 22 – 24 Eylül tarihlerinde Eskişehir Tepebaşı’nda buluştu. Konferansa Trabzon’u temsilen Trabzon Belediye Meclis Üyesi Sezgin Yılmaz katıldı. “Şehirlere Sağlıklı Dokunuş” sloganıyla Türkiye’de yaşanabilir kentler oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Sağlıklı Kentler Birliği, 22-24 Eylül tarihleri arasında Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “7. Yıl Konferansı”nda bir araya geldi. “2020 Sağlık Politikaları ve Yerel Seviyede Sağlığın Yönetimi” ana temasıyla düzenlenen konferansta Türkiye’de sağlıklı mekan ve topluluklar oluşturulması için neler yapılabileceği ve yerel yönetimlerin bu konudaki sorumlulukları değerlendirildi. Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı’ndan uzmanlarla çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı toplantıda, üye belediyeler de örnek uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Trabzon Belediye Meclis üyesi Sezgin Yılmaz’ın girişimleriyle konferansın bir sonraki ayağı Trabzon’a alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel