“Size neresi Trabzon?”

Bugün Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü olması sebebiyle TrabzonNET “Bize Her Yer Trabzon” sloganından yola çıkarak “Size Neresi Trabzon?” isimli bir fotoğraf yarışması başlattı. Yarışma kapsamında 24 Şubat-3 Mart arasında info@trabz

“Size neresi Trabzon?”

Bugün Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü olması sebebiyle TrabzonNET “Bize Her Yer Trabzon” sloganından yola çıkarak “Size Neresi Trabzon?” isimli bir fotoğraf yarışması başlattı. Yarışma kapsamında 24 Şubat-3 Mart arasında info@trabzonnet.com.tr adresine gönderilen Trabzon dışında çekilmiş Trabzonspor temalı ilginç fotoğraflar 4 Mart’ta Facebook’taki Trabzonspor Official sayfasında yayınlanacak. 4-11 Mart arasında bu fotoğraflar arasında en çok beğenilen fotoğrafın sahibi imzalı forma kazanacak.

Yarışma detayları;

Yarışmaya katılmak için 24 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Trabzon dışında çekilmiş Trabzonspor temalı fotoğraflarınızı “İsim-soyisim, TC Kimlik No, cep telefonu ve fotoğrafın çekildiği yer” bilgilerini de ekleyerek info@trabzonnet.com.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.

Gelen fotoğraflar incelenerek yayınlanmaya uygun bulunan (müstehcen içerik ya da herhangi bir kişiye, kuruluşa hakaret içermeyen) fotoğraflar 4 Mart’ta Facebook’ta Trabzonspor Official profilinde bu yarışmayla ilgili oluşturulacak albüme eklenecektir.

Albüme yüklenen fotoğraflardan 4-11 Mart tarihleri arasında en çok beğenilen fotoğrafın sahibi bir adet imzalı yeni sezon çubuklu forma kazanacak. Kazanan fotoğraf Facebook’taki Trabzonspor Official sayfasından duyurulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel