Siyasi lidere hakaret serbest mi?

Haber61.Net -  Haber Servisi - Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, Akçaabat'ta düzenlediği miting sırasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından hakarete uğradı. Baş'a karşılık sinkafli kelimeler kullanan şahısın sarf ettiği sözleri duyan v

Siyasi lidere hakaret serbest mi?

Haber61.Net -  Haber Servisi - Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, Akçaabat'ta düzenlediği miting sırasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından hakarete uğradı. Baş'a karşılık sinkafli kelimeler kullanan şahısın sarf ettiği sözleri duyan ve Baş'ın yeğeni olduğu öğrenilen ve kendisiyle aynı ismi taşıyan Haydar Baş, polislere giderek şikayetçi oldu.

Polisler olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Çevrede bulunan görgü tanıklarından polis edindiği bilgi ile kimliği belirsiz şahıs yeğen Haydar Baş'a değil BTP liderine hakaret ettiği anlaşılınca yeğen Haydar Baş, hakkında polis ekipleri suç uydurmadan dolayı işlem yaparak Akçaabat İlçe emniyet müdürlüğünde ifadesi alındı.

Polislerin yapmış olduğu bu hareket beraberinde de tartışmayı getirdi. Siyasi parti liderine hakaret etmek serbest mi sorusu ve tartışması beraberinde geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel