Sinop'ta Nükleer Santral için iki aday

 Enerji Bakanı Taner Yıldız, Sinop'a kurulacak nükleer santral ihalesinde kararın bu hafta sonuna kadar verileceğini açıkladı. Sinop'a kurulacak nükleer santral ihalesinde, daha önce Çin ve Japonya'nın sona kaldığını söyleyen Enerji Bakanı Yıldız, kararın

Sinop'ta Nükleer Santral için iki aday

 

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Sinop'a kurulacak nükleer santral ihalesinde kararın bu hafta sonuna kadar verileceğini açıkladı.
 
Sinop'a kurulacak nükleer santral ihalesinde, daha önce Çin ve Japonya'nın sona kaldığını söyleyen Enerji Bakanı Yıldız, kararın bu hafta sonuna kadar verileceğini açıkladı.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sinop'taki nükleer santral için anlaşmayı hafta sonunda nihayetlendirmek üzere olduklarını ifade etti.
 
ABD Temsilciler Meclisi Heyeti ile görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, "Karadeniz kıyısına yapılacak santral ihalesinde Japonya ve Çin ön planda" dedi.
 
MAYIS'TA DOĞALGAZA ZAM YOK
 
Bakan Yıldız, doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı konusunda da açıklama yaptı.
 
Yıldız, Nisan ayındaki doğalgaz fiyatlarının Mayıs ayında da geçerli olacağını, zam yapılmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel